Stil

KOMFOR

prvoklasni sadržaji

O nama

Lanac hotela Promont Group jeste izuzetno bitan i rastući segment poslovanja naše kompanije. Hotele odlikuje moderan dizajn enterijera i eksterijera usklađen sa lokalnim ambijentom, a sve to uz raznoliki izbor sadržaja za svakog gosta.

U našim objektima poslovni i porodični ljudi pronalaze kutak za relaksaciju, beg od svakodnevnog stresa, oazu zdravlja i mira. Pored bogatog Wellness & Spa programa, otvorenih i zatvorenih bazena, gosti imaju na raspolaganju bogatu gastornomsku ponudu koja uključuje specijalitete nacionalne i intenacionalne kuhinje. Tu su i kongresne sale, dečija igrališta, sportski tereni, adrenalin park i zip line.

Pored navedenih smeštajnih jedinica, u okviru naše grupacije se nalazi i etno kompleks, koji je u potpunosti izgrađen u etno stilu sa modernim primesama u dizajnu. Hoteli se nalaze na Fruškoj gori i služe na ponos ne samo ovom delu Vojvodine, nego i visokoj turističkoj ponudi Srbije.

Promont hotelijerstvo čine četiri hotelsko-turistička kompleksa:

  •  Hotel Premier Aqua 5*
  • Etno Kompleks Vrdnička Kula 4*
  • Wellness & Spa Resort Fruške Terme 4*
  • Kondo naselje Fruške Residence

Potvrda razvoja ekspertize u upravljanju hotelskim kapacitetima jesu mnoga priznanja i zadovoljni gosti iz različitih delova sveta. Takođe, Wellness & Spa Resort Fruške Terme 4* proglašen je za najbolju investiciju u oblasti turizma u Srbiji za 2019 godinu, a ujedno predstavljaju i prve terme u Srbiji, koje mogu istovremeno da smeste i do 700 wellness korisnika.

kontakt

Budite u toku sa najaktuelnijim ponudama i pogodnostima.

Vaša poruka je uspešno poslata.

Slanje...

Došlo je do greške pokušajte ponovo.