Premium
kvalitet

rakije (#zanjega), likeri (#zanju) i pivo (#zaoboje)

Promont pivara

O nama

Promont Distillery je tradicija duga više od deceniju, koju odlikuje proizvodnja visokokvalitetnih rakija i piva. Naši proizvodi su potpuno prirodni, bez pojačivača ukusa i boja. Proizvodnja u fabrici je potpuno kompjuterizovana, a kompletan proces, počevši od kontrole voća na plantažama, preko fermentacije, destilacije i odležavanja, kontrolišemo u našoj savremenoj laboratoriji gde na gasnom hromatografu pratimo kvalitet svih proizvoda.

Čvrsto verujemo da kvalitetna sirovina i pažnja prema detaljima u preradi osiguravaju kvalitetan proizvod. Destilerija se ponosi svojim brendovima, a posebno Premijer rakijom koja odnosi mnoga priznanja na internacionalnim takmičenjima, u oblasti proizvodnje alkoholnih pića.

Pored Srbije, Promont Distillery trenutno posluje odnosno vrši izvoz na austrijsko, crnogorsko i jermensko tržište. Do sada smo vlasnici više od 10 međunarodnih i nacionalnih priznanja, a ono na šta smo posebno ponosni, jeste to da se iz naše fabrike godišnje izveze ukupno 150.000 litara rakije i piva. Ukoliko vidite sebe u saradnji sa našom firmom kontaktirajte nas ili se prijavite na karijera.